Hobby-ul meu: producerea vinului de casă - versiunea rusă

SIMBOL: 980016
EAN: 9788395643163

7,33 lei

5,94 lei

Adaugă în coș

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 1,16 lei

5,94 RON/buc.

SIMBOL: 980016
EAN: 9788395643163


DESCRIERE

"Hobby-ul meu: PRODUCEREA VINULUI DE CASĂ" - carte în versiunea rusăNOUTATE - ghid publicat în limba rusă de dr. ing. Ewa Kwapisz, pentru toți cei care doresc să facă vinuri de casă delicioase.Cartea este scrisă într-un mod accesibil și dedicată amatorilor atât începători, cât și mai avansați.148 de... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

"Hobby-ul meu: PRODUCEREA VINULUI DE CASĂ" - carte în versiunea rusă

  • NOUTATE - ghid publicat în limba rusă de dr. ing. Ewa Kwapisz, pentru toți cei care doresc să facă vinuri de casă delicioase.
  • Cartea este scrisă într-un mod accesibil și dedicată amatorilor atât începători, cât și mai avansați.
  • 148 de pagini și multe sfaturi și indicații practice valoroase.
  • Discutarea acțiunilor cheie care decid succesul aventurii vinicole.
  • Set de 25 de rețete special selectate și verificate pentru vinuri de casă excelente din fructe, struguri, flori, precum și pentru hidromel și cidru.

Nu este o exagerare să spunem că vinul este cea mai nobilă băutură din lume, care a devenit o parte integrantă a stilului nostru de viață și a culturii în sens larg.

Vinul - la fel ca muzica, literatura sau teatrul - oferă acele senzații și emoții speciale care aprind sau calmează simțurile, trezesc imaginația și favorizează reflecțiile existențiale.

Vinul unește generațiile, facilitează stabilirea contactelor și aprofundarea relațiilor sociale.

Datorită posibilității de a utiliza noi soiuri de viță de vie, adaptate la condiții de cultivare mai dificile, în diferite regiuni - inclusiv cele cu un climat mai rece, se creează podgorii mari și frumoase, precum și mici, la fel de fermecătoare, în grădinile de lângă casă. Un element minunat al peisajului sunt și livezile, în care, conform ritmului etern al anotimpurilor, se coc fructe care își atrag cu bogăția lor - excelente și ca materie primă pentru vinuri și cidru.

Acest ghid este dedicat vinificatorilor amatori care operează la scară mică. Cu gândul la ei, au fost discutate cele mai importante materii prime vinicole, etapele procesului de vinificare și regulile de îngrijire a vinului în timpul maturării sale.

Să folosim rețetele atașate și să creăm băuturi interesante și bune, pentru a ne bucura de experiențe extraordinare oferite de degustarea vinului, cidrului sau hidromelului din propria pivniță de acasă.

dr. ing. EWA KWAPISZ - biotehnolog, manager și fost profesor universitar specializat în producția de enzime și acizi organici, co-creator al liniei tehnologice pentru producția de drojdii vinicole și nutrienți, pasionată cu o vastă experiență în îmbunătățirea proceselor enologice.


  • Новинка - ghid publicat în limba rusă de dr. ing. Ewa Kwapisz, pentru toți cei care doresc să facă vinuri de casă delicioase.
  • Ghidul este scris într-un limbaj accesibil și destinat amatorilor, atât începători, cât și mai experimentați.
  • 148 de pagini și multe sfaturi și recomandări practice valoroase.
  • Discutarea momentelor cheie care determină succesul aventurii vinicole.
  • Set de 25 de rețete special selectate și verificate pentru vinuri de casă excelente din fructe, struguri, flori, precum și pentru hidromel și cidru.

Fără exagerare, se poate afirma că vinul este cea mai nobilă băutură din lume, care a devenit o parte integrantă a stilului nostru de viață și a culturii în sens larg. Vinul - la fel ca muzica, literatura sau teatrul - oferă acele impresii și emoții speciale care aprind sau calmează simțurile, trezesc imaginația și încurajează reflecțiile existențiale. Vinul unește generațiile, ajută la stabilirea contactelor și la aprofundarea relațiilor sociale.

Datorită posibilității de a utiliza noi soiuri de viță de vie, adaptate la condiții de cultivare mai dificile, în diferite regiuni, inclusiv cele cu un climat mai rece, în grădinile de lângă casă se creează tot mai des podgorii mari și frumoase, precum și mici, dar la fel de fermecătoare. Un element pitoresc al peisajului sunt și livezile, în care, conform ritmului etern al anotimpurilor, se coc fructe care își atrag cu bogăția lor - materie primă ideală pentru producerea vinurilor și cidrului.

Acest ghid este adresat vinificatorilor amatori care produc în volume mici. Ținând cont de interesele lor, cartea prezintă cele mai importante materii prime vinicole, etapele procesului de vinificare, precum și regulile de manipulare a vinului în timpul maturării sale.

Haideți să încercăm rețetele propuse și să creăm băuturi interesante și de calitate, pentru a obține experiențe de neuitat din degustarea vinului, cidrului sau hidromelului din propria pivniță de acasă.

dr. ing. EWA KWAPISZ - biotehnolog, manager și fost profesor universitar, specializat în producția de enzime și acizi organici, unul dintre dezvoltatorii liniei tehnologice pentru producția de drojdii vinicole și medii nutritive, un mare pasionat de vinificație cu o vastă experiență în îmbunătățirea proceselor enologice.

Lungime
14.8 cm

Lățime
0.6 cm

Înălțime
21 cm

Masă
0.227 kg

Hobby-ul meu: producerea vinului de casă - versiunea rusă

Hobby-ul meu: producerea vinului de casă - versiunea rusă ['ghid pentru vinificatori', ' cum să faci propriul vin', ' cidru', ' hidromel', ' cadou', ' rețete pentru vinuri de casă', ' vinuri de casă', ' cidruri și hidromeluri', ' vin pentru amatori', ' carte despre vin', ' carte de vinificație']
favorite

7,33 lei

5,94 lei

5,94 RON/buc.

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 1,16 lei

Adaugă în coș