7,33 lei
5,94 lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 1,16 lei
5,94 RON/buc.
"Hobby-ul meu: PRODUCEREA VINULUI DE CASĂ" - carte în versiunea rusă
Nu este o exagerare să spunem că vinul este cea mai nobilă băutură din lume, care a devenit o parte integrantă a stilului nostru de viață și a culturii în sens larg.
Vinul - la fel ca muzica, literatura sau teatrul - oferă acele senzații și emoții speciale care aprind sau calmează simțurile, trezesc imaginația și favorizează reflecțiile existențiale.
Vinul unește generațiile, facilitează stabilirea contactelor și aprofundarea relațiilor sociale.
Datorită posibilității de a utiliza noi soiuri de viță de vie, adaptate la condiții de cultivare mai dificile, în diferite regiuni - inclusiv cele cu un climat mai rece, se creează podgorii mari și frumoase, precum și mici, la fel de fermecătoare, în grădinile de lângă casă. Un element minunat al peisajului sunt și livezile, în care, conform ritmului etern al anotimpurilor, se coc fructe care își atrag cu bogăția lor - excelente și ca materie primă pentru vinuri și cidru.
Acest ghid este dedicat vinificatorilor amatori care operează la scară mică. Cu gândul la ei, au fost discutate cele mai importante materii prime vinicole, etapele procesului de vinificare și regulile de îngrijire a vinului în timpul maturării sale.
Să folosim rețetele atașate și să creăm băuturi interesante și bune, pentru a ne bucura de experiențe extraordinare oferite de degustarea vinului, cidrului sau hidromelului din propria pivniță de acasă.
dr. ing. EWA KWAPISZ - biotehnolog, manager și fost profesor universitar specializat în producția de enzime și acizi organici, co-creator al liniei tehnologice pentru producția de drojdii vinicole și nutrienți, pasionată cu o vastă experiență în îmbunătățirea proceselor enologice.
Fără exagerare, se poate afirma că vinul este cea mai nobilă băutură din lume, care a devenit o parte integrantă a stilului nostru de viață și a culturii în sens larg. Vinul - la fel ca muzica, literatura sau teatrul - oferă acele impresii și emoții speciale care aprind sau calmează simțurile, trezesc imaginația și încurajează reflecțiile existențiale. Vinul unește generațiile, ajută la stabilirea contactelor și la aprofundarea relațiilor sociale.
Datorită posibilității de a utiliza noi soiuri de viță de vie, adaptate la condiții de cultivare mai dificile, în diferite regiuni, inclusiv cele cu un climat mai rece, în grădinile de lângă casă se creează tot mai des podgorii mari și frumoase, precum și mici, dar la fel de fermecătoare. Un element pitoresc al peisajului sunt și livezile, în care, conform ritmului etern al anotimpurilor, se coc fructe care își atrag cu bogăția lor - materie primă ideală pentru producerea vinurilor și cidrului.
Acest ghid este adresat vinificatorilor amatori care produc în volume mici. Ținând cont de interesele lor, cartea prezintă cele mai importante materii prime vinicole, etapele procesului de vinificare, precum și regulile de manipulare a vinului în timpul maturării sale.
Haideți să încercăm rețetele propuse și să creăm băuturi interesante și de calitate, pentru a obține experiențe de neuitat din degustarea vinului, cidrului sau hidromelului din propria pivniță de acasă.
dr. ing. EWA KWAPISZ - biotehnolog, manager și fost profesor universitar, specializat în producția de enzime și acizi organici, unul dintre dezvoltatorii liniei tehnologice pentru producția de drojdii vinicole și medii nutritive, un mare pasionat de vinificație cu o vastă experiență în îmbunătățirea proceselor enologice.