Caracteristici:
Vasele din ceramică au proprietăți termice speciale care asigură o stabilitate ridicată a temperaturii în interiorul vasului, ceea ce îmbunătățește semnificativ gustul conservelor. În plus, produsul se caracterizează prin calitate înaltă, funcționalitate și execuție estetică. Oalele au o canelură specială pe marginea lor. După turnarea apei în canelură, se formează așa-numita garnitură de apă, care are scopul de a închide ermetic vasul.
Utilizare:
Datorită construcției speciale și garniturii de apă, produsul este recomandat în special pentru depozitarea pe termen lung a produselor alimentare. Este ideal pentru murarea castraveților și a verzei.
Dimensiuni:
Ø int. 17,8 cm.
înălțimea oalei 30,8 cm.
înălțimea garniturii de apă 5,2 cm.
capac: înălțime 6,5 cm, Ø ext. 24,0 cm, Ø int. 22,2 cm.
înălțimea setului 34,1 cm.
lungimea este dată cu mânere 32,5 cm.