Frukta-Żel pentru gemuri și dulcețuri - pectină naturală de citrice fără conservanți.Compoziție sănătoasă - pectina naturală de citrice și lipsa conservanților și a îmbunătățitorilor îți garantează o compoziție sigură, și astfel conserve sănătoase și gustoase pentru întreaga familie - inclusiv pentr... mai mult >
Frukta-Żel pentru gemuri și dulcețuri - pectină naturală de citrice fără conservanți.
Compoziție sănătoasă - pectina naturală de citrice și lipsa conservanților și a îmbunătățitorilor îți garantează o compoziție sigură, și astfel conserve sănătoase și gustoase pentru întreaga familie - inclusiv pentru copii!
Gelificare excelentă - pectina naturală de citrice de înaltă calitate face ca masa de fructe să fie perfect gelificată, astfel încât toate conservele se întind fără probleme pe pâine prăjită, prăjituri și cornuri!
Ușurință în utilizare - Frukta-Żel trebuie doar amestecat cu fructele și fiert, pentru a te bucura în scurt timp de consistența gelatinoasă a gemurilor din fructele tale preferate. Acest proces nu a fost niciodată atât de rapid!
Potrivit pentru toate tipurile de zahăr - cu Frukta-Żel ai nu doar libertatea de a alege fructele, ci și zahărul: poți folosi alb, brun, de trestie și fructoză - oferind conservelor un gust și un caracter individual!
Excelent și pentru prepararea jeleurilor vegane - este suficient să adaugi orice suc, să îl pui la frigider, și după câteva ore te poți bucura de un desert sănătos.
Frukta-Żel este un produs fără adaos de conservanți artificiali și îmbunătățitori, a cărui compoziție se bazează pe pectina naturală de citrice. Cu ajutorul său, vei pregăti conserve dulci, sănătoase și gustoase, pentru întreaga familie - copiii vor fi încântați! Un pachet asigură gelificarea ideală pentru până la 1 kg de fructe alese la întâmplare! Cu acest produs, vei pregăti conservele tale preferate într-un mod ușor, rapid și fără probleme! Este suficient să adaugi conținutul pachetului la fructe și zahărul ales de tine și să fierbi totul, amestecând intens. Dulceața fierbinte este deja gata pentru a umple borcanele!
Frukta-Żel este destinat în principal gemurilor cu conținut scăzut de zahăr. În gemurile cu concentrație mare de zahăr, pectina poate să nu gelifice sau pot apărea cocoloașe. Pentru a evita acest lucru, recomandăm amestecarea fructelor cu o parte din zahăr și Frukta-Żel, apoi adăugarea restului de zahăr.
Mod de utilizare:
Gem:
Spală fructele, scoate sâmburii, iar pe cele mai mari mărunțește-le.
Amestecă Frukta-Żel cu fructele, fierbe totul, amestecând intens.
Adaugă 0,35-0,50 kg de zahăr la fructe și fierbe câteva minute, până se dizolvă complet.
În cazul piersicilor, perelor, caiselor, căpșunilor, dovleacului etc., adaugă suc de lămâie sau o jumătate de linguriță de acid citric.
Umple borcanele cu dulceața fierbinte, închide-le și pune-le cu capul în jos sau pasteurizează-le.
Jeleu vegan:
Încălzește 0,5 l de suc ales.
Adaugă Frukta-Żel, amestecă până se dizolvă.
Pune lichidul la frigider după ce s-a răcit, pentru a se întări.