Dacă dorești să scapi de mirosurile neplăcute în timpul fermentației, absorbantul nostru de mirosuri pentru fermentație este singurul produs de pe piață care îți oferă o soluție eficientă. Este o invenție remarcabilă, datorită căreia vei elimina mirosurile în timpul fermentației și nu numai. Verifică neapărat!
Acest produs inovator constă într-un filtru special proiectat cu capac, care se completează cu cărbune activ de cocos și se montează pe tubul de fermentație silențios. Eliminarea mirosurilor se bazează pe un ingredient natural, care este cărbunele activ.
Cărbunele de cocos este unul dintre cele mai bune materiale pentru absorbția mirosurilor. Datorită structurii sale poroase, cărbunele absoarbe și reține mirosurile, ceea ce face ca absorbantul de mirosuri să fie foarte eficient.
După utilizarea rezervei de cărbune activ de cocos, este suficient să achiziționezi o altă porție și să completezi filtrul, care apoi se plasează pe tubul de fermentație. Cărbunele activ de cocos este disponibil în oferta noastră.
Mod de utilizare:
Montează tubul de fermentație într-un recipient sau balon de fermentație închis ermetic, completează-l cu apă până la nivelul corespunzător. Umple filtrul cu cărbune activ uscat până la nivelul MAX, montează filtrul pe tub, pune capacul.
Atenție: În funcție de granularea cărbunelui, cantități mici pot ajunge în tubul de fermentație. Acest lucru nu afectează fermentația.
Înainte de a completa din nou filtrul, verifică permeabilitatea acestuia, dacă este necesar, spală filtrul și usucă-l înainte de următoarea utilizare.
Cantitatea necesară de absorbante de miros și frecvența schimbării cărbunelui în filtru depind de volumul setării și de intensitatea gazelor eliberate în timpul fermentației. Pentru un efect mai bun, filtrele pot fi stivuite (maxim 2 buc.) pe un singur tub sau utilizate pe tuburi separate (sugestie de utilizare în tabel).

În set:
- filtru cu capac
- tub de fermentație silențios
- 200 g de cărbune activ de cocos