Fulgi de stejar naturali (necoapte), 20g

SIMBOL: 405010
EAN: 5908277701253

10,13 lei

Adaugă în coș

506,50 RON/kg

SIMBOL: 405010
EAN: 5908277701253


DESCRIERE

Așchii de stejar - particule fine de lemn care, adăugate la băuturi alcoolice, le conferă un aromă de stejar. Cele mai rafinate soiuri de vinuri sau whisky sunt cele care au fost maturate îndelung în butoaie de stejar. Pregătind băuturi de casă, poți obține un efect similar de aromatizare, mult mai ... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Așchii de stejar - particule fine de lemn care, adăugate la băuturi alcoolice, le conferă un aromă de stejar. Cele mai rafinate soiuri de vinuri sau whisky sunt cele care au fost maturate îndelung în butoaie de stejar. Pregătind băuturi de casă, poți obține un efect similar de aromatizare, mult mai ieftin și mai rapid, folosind așchii de stejar.


  • Pentru vin alb sau whisky - așchiile naturale de stejar îmbogățesc perfect aroma vinurilor albe de casă și a distilatelor.
  • Conferă aromă și gust - adăugarea așchiilor îmbogățește alcoolul cu taninuri prețioase, arome de stejar și migdale. Sublinează prospețimea și caracterul fructat al băuturii. 
  • Conferă o culoare chihlimbar deschis - așchiile de stejar, naturale, necoapte, colorează alcoolul într-o nuanță de chihlimbar deschis.
  • Origine naturală - așchiile sunt produse dintr-o varietate franceză de stejar.
  • Ușurință și rapiditate în utilizare - așchiile de stejar se adaugă direct în alcool fie în etapa de fermentare, fie în băutura finalizată și se lasă pentru o perioadă de 3-6 săptămâni.


Așchiile de stejar sunt un înlocuitor ideal pentru butoaiele de stejar scumpe și dificil de utilizat, folosite pentru maturarea multor băuturi alcoolice. Datorită lor, vei obține cu ușurință aromele dorite și nuanțele de stejar în băuturile preparate. Le vei îmbogăți cu un parfum de migdale. Alcoolul va căpăta, de asemenea, o frumoasă culoare chihlimbar deschis. Și toate acestea în doar câteva săptămâni. 

Așchiile naturale, necoapte de stejar îmbogățesc vinurile de casă sau distilatele cu o cantitate și mai mare de taninuri decât echivalentele coapte. 

În vinuri și lichioruri, adăugarea așchiilor de stejar subliniază prospețimea și caracterul fructat al băuturilor. Fulgi prezentați sunt, de asemenea, ideali pentru băuturile alcoolice de casă de tip coniac, Bourbon, brandy.

Fulgi de stejar pentru aromatizarea băuturilor alcoolice vânduți în magazinul nostru provin din cea mai bună calitate a varietății franceze de stejar.


Caracteristici:

Materie primă: varietate franceză de stejar

Tip: necoapte

Aromă: migdale

Dozare: 1-3 g/1 L

Masa netă: 20 g


Mod de utilizare:

Adaugă așchii de stejar în băutura aleasă în doza de 1-3 g pe 1 L de alcool pentru o perioadă de 3-6 săptămâni. Timpul exact de contact al fulgilor cu alcoolul merită să fie ales individual pe baza degustării.

Când consideri că nivelul de concentrație al aromei în băutură este adecvat, îndepărtează așchiile și bucură-te de gustul său.

Poți, de asemenea, să înmoi așchiile de stejar în alcool de 70%, să le lași la extracție câteva zile, iar apoi să dozezi esența obținută în băutura aleasă după preferințe.


Masa netă: 20 g


Dimensiuni ambalaj:

  • Ø recipient 4,6 cm
  • înălțime 6,7 cm


Masă
20.0 g

Aromă
vin, whisky

Fulgi de stejar naturali (necoapte), 20g

Fulgi de stejar naturali (necoapte), 20g ['chipsuri de stejar', ' fulgi de stejar', ' fulgi de stejar naturali', ' fulgi de stejar necoapte', ' fulgi de stejar pentru whisky', ' fulgi pentru vin', ' fulgi de stejar pentru vin', ' maturarea vinului', ' aromatizarea vinului', ' pentru alcool', ' aditivi pentru alcool', ' aditivi de aromă']
favorite

10,13 lei

506,50 RON/kg

Adaugă în coș