Pectoenzim

SIMBOL: 401400
EAN: 5904816014259

10,13 lei

Adaugă în coș

1013,00 RON/l

SIMBOL: 401400
EAN: 5904816014259


DESCRIERE

Presarea mai ușoară a sucurilor - pectoenzima cauzează relaxarea structurii fructelorAdăugarea pectoenzimei - facilitează clarificarea ulterioară a vinului după încheierea fermentației.Eficient - un pachet de 10 ml este suficient pentru aprox. 50 kg de fructeFiolă cu închidere - permite păstrarea p... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

  • Presarea mai ușoară a sucurilor - pectoenzima cauzează relaxarea structurii fructelor
  • Adăugarea pectoenzimei - facilitează clarificarea ulterioară a vinului după încheierea fermentației.
  • Eficient - un pachet de 10 ml este suficient pentru aprox. 50 kg de fructe
  • Fiolă cu închidere - permite păstrarea produsului și utilizarea ulterioară a restului nefolosit.
  • Ușor de utilizat - dizolvă în 100 ml de apă, toarnă peste fructe conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecă și lasă deoparte


​Vinificația de casă: presarea sucurilor pentru must și reducerea vâscozității lichidului, ceea ce sprijină clarificarea, precum și presarea sucurilor pentru băuturi nu a fost niciodată atât de simplă! Pectoenzima este un preparat enzimatic care facilitează obținerea sucului din fructe prin relaxarea structurii acestora, ceea ce în etapele ulterioare favorizează și o bună clarificare a lichidului. Un pachet de 10 ml este suficient pentru aprox. 50 kg de fructe - totuși, nu trebuie să folosești întregul pachet deodată! Avantajul acestui produs este că își menține activitatea constantă pentru utilizare pe întreaga perioadă de valabilitate, dacă este păstrat la temperatura camerei, ceea ce este facilitat de ambalajul convenabil, adică fiola cu închidere. Utilizarea pectoenzimei este extrem de simplă, iar efectele vor depăși așteptările tale! Bucură-te de un vin plin de gust și aromă, cu o culoare clară, și folosește fructele în proporție de 100% fără a irosi sucul prețios conținut în ele! Pectoenzima descompune pectinele conținute în fructe, ceea ce reduce vâscozitatea lichidului și influențează pozitiv procesul de clarificare după fermentație.


Mod de utilizare:

Toarnă o cantitate mică de apă (1-2 L la 10 kg de fructe) la o temperatură de 40°C pentru fructele de pădure și 80°C pentru mere, pere, prune, gutui peste fructele mărunțite. Când temperatura masei de fructe scade la 40°C, adaugă pectoenzima dizolvată în 100 ml de apă la temperatura camerei. Amestecă bine totul și lasă acoperit într-un loc răcoros timp de 9-15 ore. După acest timp, presează sucul.


Ingrediente:

enzimă pectolitică


Dimensiuni:

Dimensiunile de mai jos se referă la ambalaj.

Lungime
8 cm

Lățime
1.5 cm

Înălțime
13.2 cm

Masă
10.0 g

Pectoenzim

Pectoenzim ['pectoenzim pentru vin', ' pectoenzim pentru limpezire', ' pectoenzim pentru must', ' limpezirea vinului', ' agent de limpezire a vinului', ' agent de limpezire', ' pentru limpezirea vinului']
favorite

10,13 lei

1013,00 RON/l

Adaugă în coș