Dă aromă distilatelor tale!
Dacă deții deja un distilator, însă te plictisește monotonia - optează pentru un modul suplimentar de aromatizare, iar produsele tale vor deveni și mai deosebite!
- 🌿Arome naturale -modulul de aromatizare a distilatelor permite adăugarea aromelor naturale (ierburi, semințe, fructe) în lichide, ceea ce ajută la evitarea aditivilor artificiali în băuturi.
- ✨ Economie de bani - adăugarea modulului la distilator permite o producție rentabilă a băuturilor de tip gin, absint, vodci de fructe, precum și a uleiurilor esențiale.
- ⚙️Posibilitatea utilizării modulului ca filtru catalitic - conectorul (250 mm), după umplerea cu spirale prismatice, poate fi utilizat ca filtru catalitic.
Coșulețul de aromatizare "prin metoda Bombay" este un modul extrem de util, care permite aromatizarea distilatului în timpul distilării. Vaporii distilatului trec prin modulul permeabil, în care sunt plasate ierburi, fructe sau condimente, a căror aromă unică dorim să o transferăm distilatului. Datorită construcției și perforației adecvate, modulul de aromatizare nu "îneacă" distilatorul și nu provoacă inundarea coloanei în timpul distilării.
Caracteristici constructive:
Conector:
- înălțimea modulului: 250 mm
- diametrul exterior al tubului modulului: 45 mm
- conectorul este prevăzut cu racorduri filetate
- posibilitatea utilizării ca filtru catalitic.
Coșuleț de aromatizare:
- înălțimea modulului: 120 mm
- diametrul exterior al tubului modulului: 45 mm
- flanșă care împiedică căderea modulului în conector
- material: oțel inoxidabil de înaltă calitate.
Coșulețul poate fi spălat în mașina de spălat vase.