Termometru culinar electronic cu sondă și afișaj LCD, -50°C până la +300°C (-58°F până la 572°F), pentru gătit, coacere, prăjire, etui, șnur, clemă de montare
Termometru electronic, foarte precis, cu afișaj LCD. Este ideal pentru măsurarea temperaturii cărnii, preparatelor, prăjiturilor, lichidelor etc., atât acasă, cât și în gastronomie. Datorită preciziei sale și reacției rapide la temperatura setată, dispozitivul este potrivit și pentru distilare. Termometrul este echipat cu o sondă din oțel inoxidabil și un afișaj LC cu opțiunea de a memora, printre altele, rezultatele minime și maxime ale măsurătorilor. Termometrul permite măsurarea temperaturii în două unități: °C și °F. Dispozitivul este echipat cu un etui care ajută la protejarea termometrului de deteriorările mecanice. Termometrul este extrem de confortabil în utilizare — poate fi agățat în orice loc cu ajutorul unui șnur sau atașat la curea cu o clemă.
ATENȚIE:
Termometrul nu poate rămâne în cuptor în timpul coacerii, este destinat doar pentru controlul unic al temperaturii în timpul coacerii.
Date tehnice:
- Sondă din oțel inoxidabil - 14 cm,
- Afișează rezultatele minime și maxime memorate ale măsurătorilor,
- Interval de temperatură: -50°C până la +300°C(-58°F până la 572°F),
- Toleranță: +/-1°C,
- Precizia citirii: 1 zecimală.
Dimensiuni:
1. afișaj:
înălțime 7,4 cm,
lățime 2,0 cm,
lungime 3,0 cm.
2. sondă:
Ø ext. 0,9 cm,
înălțime 14,5 cm