Știi cât de important este să controlezi corect temperatura în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire pentru a obține un rezultat final perfect? Avem pentru tine echipamente testate care îți vor ușura munca în bucătărie în timpul pregătirii mâncărurilor delicioase, de casă.
Termometrul nostru culinar este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, astfel încât îl poți folosi în siguranță în timpul procesului de coacere, afumare sau gătire. Dispozitivul se caracterizează printr-o scară largă de temperatură - de la 0 la 250°C. Pentru o măsurare mai precisă, termometrul are un senzor de temperatură plasat în vârf - o sondă care măsoară precis temperatura preparatului. Dispozitivul are un ceas mare și clar cu cadran alb. Termometrul a obținut certificatul PZH.
Poate deveni controlul temperaturii o joacă de copii? Desigur! Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda termometrului în carnea pregătită. Senzorul termic se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul vârfului, de aceea este important să te asiguri că termometrul este introdus corespunzător în preparatul pregătit. Este nevoie de doar un moment pentru a citi rezultatul obținut.
Folosește termometrul nostru culinar profesional și bucură-te de produse delicioase, de casă!