Termometru pentru coacerea cărnii (0°C până la +120°C) 12,5cm

SIMBOL: 100600
EAN: 5904816913019

26,95 lei

Adaugă în coș

26,95 RON/buc.

SIMBOL: 100600
EAN: 5904816913019


DESCRIERE

Vrei ca gătitul să devină și mai simplu? Echipază-ți bucătăria cu un termometru culinar pentru coacere, afumare și gătirea cărnii. Construcția sa solidă din oțel inoxidabil și carcasa de plastic care îl protejează de murdărie și deteriorare îți va permite să te bucuri de funcționalitatea sa pentru m... mai mult >

EXPEDIERE: în următoarea zi lucrătoare
află mai multe »
14 ZILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR fără a da un motiv!
află mai multe »

Vrei ca gătitul să devină și mai simplu? Echipază-ți bucătăria cu un termometru culinar pentru coacere, afumare și gătirea cărnii. Construcția sa solidă din oțel inoxidabil și carcasa de plastic care îl protejează de murdărie și deteriorare îți va permite să te bucuri de funcționalitatea sa pentru mult timp!

  • Echipament profesional în bucătăria ta – termometrul culinar este un instrument extrem de simplu și ușor de utilizat, util în timpul coacerii, afumării și gătitului cărnii.
  • ​Scală intuitivă – termometrul, pe lângă scala obișnuită de temperatură, are și o gradație grafică, indicând temperatura ideală pentru pui, porc, vițel, miel și vită.
  • Construcție solidă – termometrul este realizat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face rezistent la temperaturi ridicate și potrivit pentru coacere, afumare și gătirea multor feluri de mâncare. ​
  • Protecție împotriva deteriorării – termometrul vine cu o carcasă de plastic, cu ajutorul căreia protejezi sonda de murdărie și deteriorare.

Scala grafică intuitivă de pe termometru îți permite nu doar să măsori temperatura de la 0 la 120 de grade, ci și să determini temperatura ideală pentru coacerea cărnii, în funcție de tipul acesteia. Desenele animalelor de pe scală îți vor sugera la ce temperaturi este cel mai bine să pregătești puiul, porcul, vițelul, mielul și vita.

Pentru a efectua o măsurare corectă a temperaturii, este suficient să înfigi sonda  în carnea pregătită. Senzorul termic se află între 0,5 cm și 1 cm de la începutul sondei, de aceea este important să te asiguri că termometrul este introdus corect în mâncarea pregătită.

Echipază-ți bucătăria cu un termometru culinar pentru coacere, afumare și gătirea cărnii și creează preparate ca cei mai buni!

Dimensiuni sondă:
Ø 0,4 cm
lungime 12,5 cm.

Lungime
5.4 cm

Lățime
5.4 cm

Înălțime
14.5 cm

Masă
35.0 g

Unitate de afișare a temperaturii
doar °C

Culoare cadran
albă

Tip
analogic

Sondă
cu pin

Zakres pomiaru temperatury [°C]
de la 0 la 120

Termometru pentru coacerea cărnii (0°C până la +120°C) 12,5cm

Termometru pentru coacerea cărnii (0°C până la +120°C) 12,5cm ['temperatură', ' termometru culinar', ' termometru gastronomic', ' termometru pentru alimente', ' termometru pentru alimente cu sondă', ' termometru pentru carne', ' termometru cu sondă', ' termometru de bucătărie cu sondă', ' sondă pentru carne', ' termometru pentru coacere', ' termometru pentru gătit', ' termometru pentru afumare', ' termometru pentru cuptor', ' termometru pentru cuptor', ' termometru cu senzor']
favorite

26,95 lei

26,95 RON/buc.

Adaugă în coș