Presa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, oțel obișnuit și aluminiu. Extrem de solidă și funcțională, va servi mulți ani.
Suprinderea sucului care trece prin orificiile coșului de alimentare nu se împrăștie, fiind protejat de un capac în care este plasat.
Utilizare:
- presa cu cadru este destinată stoarcerii sucului din fructele pregătite anterior (mărunțite și macerate cu adăugarea de Pectoenzimă sau după fermentația preliminară), de exemplu, mere, struguri, prune, cireșe, coacăze și multe altele disponibile pe piața poloneză.
- excelentă pentru stoarcerea sucului, de exemplu, din varză murată sau roșii.
- poate fi utilizată și pentru producția de brânzeturi.
Pune fructele pregătite corespunzător în sac și începe prima strângere a presei. Strânge pistonul până când începe să curgă lichidul. Atunci oprește strângerea și reia-o când lichidul încetează să curgă. Repetă procesul până la stoarcerea completă a fructelor, dar nu forța presa. Îndepărtează fructele stoarse din sac și clătește-l bine.
Dimensiunile coșului:
Ø int. 20 cm
înălțime 16,3 cm
Materialele din care este realizată presa:
tamburul presei - oțel inoxidabil
șurubul de presiune și tije - oțel
baza și pistonul - turnare din aluminiu