Drojdie uscată de panificație fiabilă pentru coacerea pizzei italiene. Încercați neapărat produsul nostru. Ambalajul mare de 100 g este suficient pentru a pregăti până la 25 de pizze.
Iubești pizza? Dacă ai poftă de ea, nu mai trebuie să mergi la pizzerie. O delicioasă pizza italiană pe blat subțire o poți pregăti ușor acasă. Vei economisi bani și vei petrece timp minunat făcând propriul „plăcintă”. Este o modalitate excelentă de a petrece timp împreună cu familia sau prietenii. Este suficient să folosești drojdia noastră, făină, apă, sare și ulei de măsline pentru a frământa aluatul, să adaugi ingredientele preferate și pizza este gata.
Cu ajutorul drojdiei noastre vei reuși să pregătești un aluat perfect pentru pizza, care va fi suficient de elastic și nu va necesita frământare îndelungată.
Spre deosebire de drojdia uscată de panificație obișnuită, drojdia pentru pizza Browin permite obținerea structurii aluatului de pizza italiană, astfel încât după coacere, blatul va fi suficient de subțire și nu va crește excesiv.
Drojdiile uscate pentru pizza sunt potrivite și pentru coacerea altor specialități italiene, cum ar fi focaccia, dar și pentru grisine și alte gustări.
Drojdiile uscate de panificație, păstrate corespunzător într-un loc uscat, își păstrează activitatea mult timp. Ambalajul mare va fi mereu la îndemână când vei avea poftă de pizza. Fără probleme vei pregăti o sărbătoare italiană la care poți invita un grup de prieteni apropiați și mai îndepărtați.
Ce rețetă pentru pizza? Mai jos vei găsi propunerea noastră pentru o rețetă rapidă de aluat pentru pizza. Restul depinde de preferințele tale.
Ingrediente pentru aluatul de pizza:
Rețetă:
Pune făina, sarea și drojdia într-un bol. Amestecă-le ușor. Adaugă treptat apa călduță. După obținerea unei mase omogene, transferă aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă timp de 10 minute până devine omogen și elastic (aluatul nu se va lipi de suprafață).
Transferă aluatul într-un bol, acoperă-l cu un prosop de bumbac curat și lasă-l să crească timp de 30-45 de minute într-un loc cald (aluatul își va dubla volumul, se va forma o rețea de gluten).
După ce a crescut, scoate din nou aluatul pe o suprafață presărată cu făină, adaugă uleiul de măsline și frământă-l scurt.
Apoi întinde-l și formează-l astfel încât să obții un blat subțire.
Coace cu ingredientele preferate aproximativ 10-15 minute la o temperatură de 250°C (în funcție de cuptor), observând marginile pizzei dacă se rumenesc frumos.
Ingrediente: drojdie uscată Saccharomyces cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol.
Masa netă: 100 g