Verifică cum să prepari bere pas cu pasExtractul de malț întunecat în sirop (neamăgit), poate fi adăugat în loc de 1 kg de zahăr înainte de prima fermentație a 23 L de must de bere. Îmbogățește gustul berii. Se caracterizează printr-o culoare închisă și un aromă de cafea. Este recomandat pentru toate berile întunecate.
Extractul poate fi, de asemenea, o bază pentru fabricarea berii de către berarii casnici experimentați, care doresc să creeze o bere cu amăgire și aromă individuală.
O adevărată ocazie - 100% calitate la un preț excepțional!
Rezultatele cercetărilor efectuate la Institutul de Biotehnologie a Industriei Agroalimentare din Łódź au arătat că
concentratul își menține pe deplin proprietățile cel puțin pentru următoarele 18 luni după data de valabilitate indicată de producător. Acest lucru a fost confirmat de testele efectuate în laboratorul nostru de firmă și de musturile realizate de berarii experimentați - folosind drojdii noi, extractul păstrează toate caracteristicile sale tipice, garantând obținerea unei beri identice cu băutura realizată cu utilizarea drojdiilor originale.