Iubești varza murată, care este un probiotic natural? Sau poate ești un susținător al kimchi-ului coreean? În loc să cumperi aceste produse din magazin, pregătește-le singur acasă. În acest scop, un pisălog de lemn pentru varză va fi de ajutor. Pisălogul practic a fost proiectat special pentru a bate varza, facilitând procesul de așezare a verzei în recipient și procesul de murare în sine.
Pisălogul de lemn, octogonal (cu opt colțuri) pentru varză este un exemplu de unealtă care de decenii este un element de neînlocuit în bucătăria tradițională. Fabricat din lemn de fag și molid solid și dur, te va servi ani de zile.
Acest produs polonez este cea mai bună alegere, care îți va asigura confortul muncii și garanția siguranței, datorită certificatului pentru contactul cu alimentele.
Întreținere:
După spălarea pisălogului, înainte de următoarea utilizare, trebuie să ungi lemnul cu ulei comestibil și să aștepți până la uscarea completă. Apoi repetă procedura. Un astfel de element conservat este rezistent la absorbția umidității și la crăpare.
Caracteristicile produsului:
- acoperit cu ulei OLI-NATURA
- lungime totală: 78 cm +/- 2 cm din cauza producției manuale.
Capătul pisălogului:
- material: lemn de molid
- dimensiune: 6,5 x 6,5 x 10,5 cm
Mânerul pisălogului:
- material: lemn de fag
- Ø 22
- lungime 66 cm